AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt toplamak

Kahve falında süt toplamak

Kahve falında süt toplamak güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, maddi ve manevi olarak destek olacağına, kişinin esenlik bulacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına alamet eder.

Kahve falında süt toplamak gördüyseniz:

  • Postacı kapıyı birkaç kez çalar, demeyin.

Kahve falında süt toplamak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, rahat yüzü göreceğine inanılır.

Kahve falında süt mısır toplamak hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süt mısırı toplamak kolay yollardan kazanacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine işaret eder.

Kahve falında kadının memesinden süt emmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına işaret eder.

Kahve falında sütün içine düşmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kova dolusu süt görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan sütü görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, zenginliğe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında erkek bebeğe süt emzirdiğini görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir