AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı su içerken görmek

Kahve falında yılanı su içerken görmek

Kahve falında yılanı su içerken görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, refah içinde yaşayacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, düzeninin bozulacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, zorlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı su içerken gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz veya girişimlerinizden kar sağlayabilir, para kazabilirsiniz.

Kahve falında su içen yılan görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hatalı yollara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanı su içerken görmek güllük gülistanlık olacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında yılana su içirmek darp edileceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında su içerken yılan görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın su içtiğini görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, önemli bir makama terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılana süt içirmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında süt içen yılan görmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın süt içtiğini görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir