AnaSayfa / Genel / Kahve falında baklava yufkası görmek

Kahve falında baklava yufkası görmek

Kahve falında baklava yufkası görmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, iyi konumlara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında baklava yufkası gördüyseniz:

  • İstediklerinizi alabilecek, ortaya koyabilecek veya geliştirebilecek gücünüz var.

Kahve falında baklava yufkası görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tepsiden baklava yemek hayal kırıklığına uğrayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında baklava yapmak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle baklava yemek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tepsi baklava yemek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına tabir olunur.

Kahve falında misafirlikte baklava yemek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, dünyasının bir anda değişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde baklava yemek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden baklava almak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir