AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı kesip yemek

Kahve falında yılanı kesip yemek

Kahve falında yılanı kesip yemek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı kesip yemek gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranmanızda fayda var.

Kahve falında yılan kesip yemek kişinin hayırlı yollara gireceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında yılanı kesip yemek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında yılanı kesip pişirmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın kesildiğini görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavun kesip yemek şanssızlık yaşanacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında et kesip yemek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kalbini tekrar hayata açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç kesip yemek ayrılmış olanların kavuşacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında at kesip yemek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir