AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan kesip yemek

Kahve falında yılan kesip yemek

Kahve falında yılan kesip yemek makamının ve itibarının yükseleceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, aile saadetinin artacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan kesip yemek gördüyseniz:

  • Planlarınızı geliştirmeli, takip etmelisiniz.

Kahve falında yılan kesip yemek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında yılanı kesip yemek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında yılanı kesip pişirmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın kesildiğini görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, mutlu bir insan olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek kesip yemek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at kesip yemek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında karpuz kesip yemek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaş pasta kesip yemek maddi olarak zarar edeceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir