AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı gömmek

Kahve falında yılanı gömmek

Kahve falında yılanı gömmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, isteklerinin yerine geleceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı gömmek gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmanın ya da sağduyu içermenin çok uzağında olan öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında yılanı toprağa gömmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında yılan öldürüp gömmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, sevap işlemek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı gömmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı öldürüp gömmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına inanılır.

Kahve falında silahı toprağa gömmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öldürmek gömmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına inanılır.

Kahve falında toprağa soğan gömmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını gömdüğünü görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir