AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılana süt vermek

Kahve falında yılana süt vermek

Kahve falında yılana süt vermek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında yılana süt vermek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız iş konularında fazla aktif olmamanız daha verimli olabilir.

Kahve falında sütün içinde yılan görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan ve süt görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına alamet eder.

Kahve falında yılan sütü görmek ferah bir döneme girileceğine, iyi kısmetleri olacağına delalettir.

Kahve falında süt içen yılan görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, amaçlarını yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında yılanın süt içtiğini görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan sütü içmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına işaret eder.

Kahve falında yılana süt vermek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılana süt içirmek hayra ve esenliğe, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir