AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan sütü görmek

Kahve falında yılan sütü görmek

Kahve falında yılan sütü görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bereket ve zenginlik bulacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan sütü gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, ruhen yoran veya engelleyen kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında yılan sütü görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın süt içtiğini görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütün içinde yılan görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan sütü içmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında yılan ve süt görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılana süt vermek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında süt içen yılan görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılana süt içirmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir