AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütün içinde yılan görmek

Kahve falında sütün içinde yılan görmek

Kahve falında sütün içinde yılan görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine inanılır.

Kahve falında sütün içinde yılan gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözde desteklerinden haz almayabilir veya hain plan kokusu alabilirsiniz.

Kahve falında sütün içinde yılan görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında süt içinde kurt görmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütün içinde para görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sütün içinde yüzmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında süt içinde sinek görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütün içinde kurbağa görmek her zaman çok mutlu olacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişe içinde süt görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına inanılır.

Kahve falında sütün içinde ekmek görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir