AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan yemek ve kusmak

Kahve falında yılan yemek ve kusmak

Kahve falında yılan yemek ve kusmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, makbul olmayan işler yapacağına, engellerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan yemek ve kusmak gördüyseniz:

  • Yakında istediğiniz noktada olabilirsiniz.

Kahve falında yılan eti yemek ve kusmak işlerin ve düzenin bozulacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında yılan yemek ve kusmak kısmetlerinin ve şansının artacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yılan kusmak hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına işaret eder.

Kahve falında yemek kusmak bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalet eder.

Kahve falında domuz eti yemek ve kusmak aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında balık yemek ve kusmak kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında yemek yiyip kusmak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yediği yemeği kusmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir