AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan kusmak

Kahve falında yılan kusmak

Kahve falında yılan kusmak maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yılan kusmak gördüyseniz:

  • İlerleme zamanındasınız.

Kahve falında yılan eti yemek ve kusmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, borçlarının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında yılan kusmak içinden çıkılamaz bir hal alacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan yemek ve kusmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında mide bulantısı kusmak eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına delalettir.

Kahve falında ağız dolusu kusmak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında köpük kusmak güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, oldukça büyük başarılara inanılır.

Kahve falında şarap kusmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah bir şey kusmak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerin daha kötüye gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir