AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakkaldan süt almak

Kahve falında bakkaldan süt almak

Kahve falında bakkaldan süt almak sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, büyük atılımların yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakkaldan süt almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bağlayıcı sözler verilmesinde ısrar edebilir ya da blöfünüzü görebilir.

Kahve falında birinin süt istediğini görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında cezvede süt pişirmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında marketten süt almak meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında şişe içinde süt görmek işinde terfi alacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına inanılır.

Kahve falında süt nehri görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, sayılacağına yorulur.

Kahve falında anne süt sağmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kötülüklerden uzak kalacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinden süt sağmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde süt görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir