AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdestinde solucan görmek

Kahve falında büyük abdestinde solucan görmek

Kahve falında büyük abdestinde solucan görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, bundan hayır göreceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük abdestinde solucan gördüyseniz:

  • Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan fikirler üretmeniz mümkündür.

Kahve falında büyük abdestinde solucan görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestte solucan görmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük abdeste solucan görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz solucan görmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük solucanlar görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında büyük solucan görmek şansın önünün kesileceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine delalet eder.

Kahve falında çok büyük solucan görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalette büyük abdest görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir