AnaSayfa / Genel / Kahve falında solucan ve yılan görmek

Kahve falında solucan ve yılan görmek

Kahve falında solucan ve yılan görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, yolunun hep açık olacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına inanılır.

Kahve falında solucan ve yılan gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kalben biliyorsanız amaçlarınızdan uzaklaşmamalısınız.

Kahve falında yılan ve solucan görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında solucan ve yılan görmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan solucan görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölü solucan görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında bağırsak solucanı görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan solucan toplamak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarında solucan görmek hayal kırıklığına, herkesin rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içinden solucan çıktığını görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, neşe içinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir