AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda solucan görmek

Kahve falında saksıda solucan görmek

Kahve falında saksıda solucan görmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda solucan gördüyseniz:

  • Eski bir ortağınız veya partneriniz sizi düşünüyor olabilir, tekrar bağlantı kurulması duygusal anlar yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında saksıda solucan görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında sarı solucan görmek sürekli yerinde sayacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında gözünden solucan çıkarmak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına yorulur.

Kahve falında ayağında solucan görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına inanılır.

Kahve falında kurt solucan görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemekte solucan görmek nimetin çoğalacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan solucan çıktığını görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine işaret eder.

Kahve falında karnından solucan çıktığını görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir