AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ve ördek görmek

Kahve falında yılan ve ördek görmek

Kahve falında yılan ve ördek görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, düşmanlıkların biteceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan ve ördek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, girişimleriniz veya anlaşmalarınız kendinize ihanet ediyor hissi duymanıza neden olabilir.

Kahve falında yılan ve ördek görmek insanlara küsüleceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ördek tarafından ısırılmak kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz ördek beslemek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında siyah ördek yavrusu görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil başlı ördek yakalamak güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kahverengi ördek görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında ördek ayağı görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, olaylı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ ördek görmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir