AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ ördek görmek

Kahve falında çiğ ördek görmek

Kahve falında çiğ ördek görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ ördek gördüyseniz:

  • Size yük olan ya da sizi engellemeye çalışan kişilere izin vermeyin.

Kahve falında çiğ ördek görmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaban ördeği yakalamak parasının azalacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında küçük ördek yavrusu görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ördekten korkmak çok büyük başarılar kazanacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi ördek görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine inanılır.

Kahve falında ördek kakası görmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ördek vurduğunu görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında ördek kaz görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir