AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ve ayı görmek

Kahve falında yılan ve ayı görmek

Kahve falında yılan ve ayı görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında yılan ve ayı gördüyseniz:

  • Maddi konularda kendinizi güvenceye almak ya da mevcut yatırımları korumak veya geliştirmek için yeni yöntemler bulabilirsiniz.

Kahve falında yılan ve ayı görmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında ayı ve yılan görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük ayı yıldızını görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında büyük beyaz ayı görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına delalet eder.

Kahve falında renkli ayı görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzen ayı görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında ağaçta ayı görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, evlatlarının hayrını göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru ayı görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, işlerdeki karın artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir