AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı ve yılan görmek

Kahve falında ayı ve yılan görmek

Kahve falında ayı ve yılan görmek rahat bir hayata sahip olacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayı ve yılan gördüyseniz:

  • Biraz gizemli kalın, yoksa elinizden uçabilir.

Kahve falında ayı ve yılan görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan ve ayı görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında bağlı ayı görmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ayıya sarılmak daima afiyette olacağına, çok hayırlı işlere atılacağına inanılır.

Kahve falında evde ayı beslemek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz ayısı görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine inanılır.

Kahve falında ayı balığı görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayı serbest bırakmak küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir