AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan tarafından sokulmak

Kahve falında yılan tarafından sokulmak

Kahve falında yılan tarafından sokulmak çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan tarafından sokulmak gördüyseniz:

  • Biraz önce silkinip kendinize gelmeniz gerekiyor.

Kahve falında yılan tarafından sokulmak bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına delalettir.

Kahve falında kara yılan tarafından sokulmak mutluluğunun büyüyeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında akrep tarafından sokulmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına işaret eder.

Kahve falında böcek tarafından sokulmak işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arılar tarafından sokulmak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine delalettir.

Kahve falında arı tarafından sokulmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında arıya sokulmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak problemlerin çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir