AnaSayfa / Genel / Kahve falında arılar tarafından sokulmak

Kahve falında arılar tarafından sokulmak

Kahve falında arılar tarafından sokulmak rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, çok iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında arılar tarafından sokulmak gördüyseniz:

  • Size sorun çıkartan, anlaşmakta zorlandığınız ya da sizi üzen kişilerle aranıza mesafe koymalısınız.

Kahve falında arılar tarafından sokulmak başarıya ulaşacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına yorulur.

Kahve falında arı tarafından sokulmak buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında arıya sokulmak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında böcek tarafından sokulmak her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan tarafından sokulmak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında kara yılan tarafından sokulmak parasına da para ekleyeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına delalet eder.

Kahve falında akrep tarafından sokulmak geleceğinin de çok parlak olacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine rivayet eder.

Kahve falında arı tarafından kovalanmak zengin olunacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir