AnaSayfa / Genel / Kahve falında böcek tarafından sokulmak

Kahve falında böcek tarafından sokulmak

Kahve falında böcek tarafından sokulmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında böcek tarafından sokulmak gördüyseniz:

  • Çok parlak bir öneri veya teklifin diğer olasılıkları gölgelemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında böcek tarafından sokulmak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arı tarafından sokulmak çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kara yılan tarafından sokulmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yılan tarafından sokulmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arılar tarafından sokulmak kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında akrep tarafından sokulmak kendisini çok zor durumlarda bulacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arıya sokulmak kötü ve hasta günler geçireceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işarettir.

Kahve falında böcek tarafından ısırıldığını görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir