AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan tarafından öldürülmek

Kahve falında yılan tarafından öldürülmek

Kahve falında yılan tarafından öldürülmek insanlarla tartışacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına işaret eder.

Kahve falında yılan tarafından öldürülmek gördüyseniz:

  • Kendi koşullarınızda diretebilecek pozisyondasınız.

Kahve falında yılan tarafından öldürülmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan tarafından yenilmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yılan tarafından kovalanmak gözyaşı dökeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yılan tarafından takip edilmek yaptığı hatalardan ders alacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak işlerini sabırla yoluna koyacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak makam sahibi olacağına, yükseleceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan tarafından öpülmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan tarafından boğulmak güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir