AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan tarafından yenilmek

Kahve falında yılan tarafından yenilmek

Kahve falında yılan tarafından yenilmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, fikirlerinin çatışacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında yılan tarafından yenilmek gördüyseniz:

  • Ticari konularda veya sağlıkla ilgili başlıklarda hiçbir şeyi hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında yılan tarafından yenilmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, masumluğunu ispat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına delalettir.

Kahve falında yılan tarafından yutulmak hilekar ve zayıf tanıdığa, hayırlı kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan tarafından takip edilmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına yorulur.

Kahve falında kara yılan tarafından sokulmak bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında sarı yılan tarafından ısırılmak mesleğinde geri plana düşeceğine, zenginlik sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük yılan tarafından kovalanmak kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir