Kahve falında kedinin yılanı öldürdüğünü görmek

Kahve falında kedinin yılanı öldürdüğünü görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin yılanı öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size destek vermek istediklerini veya arkanızda olduklarını bildirebilirler.

Kahve falında kedinin yılanı öldürdüğünü görmek kötü gidişe dur denileceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına inanılır.

Kahve falında yılan kedi köpek görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan kedi görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında kedi başlı yılan görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi köpek yılan görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi yılan görmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, hayır getirecek işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin yılan yediğini görmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanla kedi görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir