AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara yılan öldürmek

Kahve falında kara yılan öldürmek

Kahve falında kara yılan öldürmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, borçlarının kalmayacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine alamet eder.

Kahve falında kara yılan öldürmek gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız ya da sizi onore edebilecek bir gelişme olabilir.

Kahve falında kara yılanı öldürmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kara yılan öldürdüğünü görmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında kara yılan öldürmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Kahve falında evinde kara yılan görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kara yılan görmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında evde kara yılan görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara yılan yakalamak terfi alacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında suda kara yılan görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir