Kahve falında yılan sokması ve ölmek

Kahve falında yılan sokması ve ölmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çekilen acıların unutulacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine yorulur.

Kahve falında yılan sokması ve ölmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekçilikten uzak planlarından veya konulardan bahsedebilirler.

Kahve falında dev yılan öldürmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında siyah yılan öldürmeye çalışmak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında iri yılan öldürmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerinde yılan öldürmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında uçan yılan öldürmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kılıçla yılan öldürmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yatakta yılan öldürmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı kürekle öldürmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir