AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek kemikleri görmek

Kahve falında köpek kemikleri görmek

Kahve falında köpek kemikleri görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, borçlarının kapanacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, haksızlıklara uğranılacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek kemikleri gördüyseniz:

  • Bir seyahat söz konusu olabilir.

Kahve falında köpeklere kemik atmak helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğe kemik atmak sıkıntılarını aşacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında köpek kemiği görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında köpeğe kemik vermek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeklere kemik vermek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin kemik yediğini görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek kemikleri görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında kemikli et kaynatmak kişinin şifaya kavuşacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir