AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan kavı görmek

Kahve falında yılan kavı görmek

Kahve falında yılan kavı görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan kavı gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp, neler yapabileceğinizi göstermek isteyeceksiniz.

Kahve falında yılan kavı görmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine delalet eder.

Kahve falında kavrulan et görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında sevgiliye kavuşamamak yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çifte kavrulmuş lokum görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavuşamadığın sevdiğini görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavrulmuş ciğer yemek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına delalettir.

Kahve falında kavrulmus kestane görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisine kavuşamamak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir