Kahve falında sevgiliye kavuşamamak

Kahve falında sevgiliye kavuşamamak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, çok kötü günler yaşayacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliye kavuşamamak gördüyseniz:

  • Size yapılacak olan teklifleri iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevgilisine kavuşamamak variyetini çoğaltacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye kavuşamamak ömür boyu süreceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliye kavuştuğunu görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiline kavuşamamak attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliye kavuşamamak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavrulmuş ciğer yemek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavrulmuş helva görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kavrulmuş susam yemek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir