Kahve falında sevgilisine kavuşamamak

Kahve falında sevgilisine kavuşamamak bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisine kavuşamamak gördüyseniz:

  • Duygusal konuları görmezden gelerek ortadan kaybolmalarını sağlayamazsınız.

Kahve falında eski sevgiliye kavuşamamak iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına delalettir.

Kahve falında sevgiline kavuşamamak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisine kavuşamamak el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliye kavuşamamak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliye kavuştuğunu görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, ilim irfan öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birbirine kavusmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına işarettir.

Kahve falında kavrulmuş yumurta görmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, işlerinde bereket olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevenleri kavuşturmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top