AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan dövmek

Kahve falında yılan dövmek

Kahve falında yılan dövmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, kavgaların büyüyeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında yılan dövmek gördüyseniz:

  • Değişimden kaçmayın.

Kahve falında yılanı dövmek düşmanların barışacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan dövmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, eşe dosta yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında özürlü birini dövmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında hanımı dövmek çok kötü günler geçireceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında genç dövmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine inanılır.

Kahve falında kocanın karısını dövdüğünü görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaynanasını dövmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızı dövdüğünü görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir