AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet deliğinde yılan görmek

Kahve falında tuvalet deliğinde yılan görmek

Kahve falında tuvalet deliğinde yılan görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, hasadının tarlasında kalacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğinde yılan gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınız kafanızı çok meşgul ediyor.

Kahve falında tuvalet deliğinde yılan görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, canın derdine düşeceğine delalettir.

Kahve falında tuvalet deliğinde kaka görmek burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında tuvaletin deliğini görmek hoşgörülü biri olunacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğinde ekmek görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğine düşmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalet deliğine el sokmak yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında tuvalet deliğini görmek gururlandıracak işler yapacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvaletin deliğine girmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir