AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakkal sahibi olmak

Kahve falında bakkal sahibi olmak

Kahve falında bakkal sahibi olmak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bakkal sahibi olmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konulara değişik bir perspektiften yaklaşabilirsiniz.

Kahve falında üçüz bebek sahibi olmak yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında han sahibi olmak dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına yorulur.

Kahve falında araba sahibi olmak büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında motor sahibi olmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işarettir.

Kahve falında dükkan sahibi görmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lüks ev sahibi olmak istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek sahibi olmayı istemek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında iş sahibini görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir