AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş sahibini görmek

Kahve falında iş sahibini görmek

Kahve falında iş sahibini görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, sorunların kalmayacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında iş sahibini gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi yenileyebilir, gayrimenkulle ilgili olumlu haberler alabilir veya imajınızı değiştirebilirsiniz.

Kahve falında iş sahibi görmek kazancının da aynı oranda artacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına tabir olunur.

Kahve falında yeni iş sahibi olmak işinden ve ekmeğinden olacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına inanılır.

Kahve falında iyi bir iş sahibi olmak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine alamet eder.

Kahve falında işyeri sahibi olmak üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş sahibi olmak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında işyeri sahibini görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine işarettir.

Kahve falında iş sahibini görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına alamet eder.

Kahve falında eski ev sahibi görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir