AnaSayfa / Genel / Kahve falında motor sahibi olmak

Kahve falında motor sahibi olmak

Kahve falında motor sahibi olmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet eder.

Kahve falında motor sahibi olmak gördüyseniz:

  • Daha önce denemediğiniz şeyler deneyebilir, görmediğiniz yerlere gidebilir ya da seyahat planları yapabilirsiniz.

Kahve falında motor sahibi olmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına inanılır.

Kahve falında mavi renk motor görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına alamet eder.

Kahve falında motoru görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında motor anahtarı görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle motora binmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında motora binen birini görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında araba motoru görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz motoru görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir