AnaSayfa / Genel / Kahve falında han sahibi olmak

Kahve falında han sahibi olmak

Kahve falında han sahibi olmak arzularına ve emellerine kavuşacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında han sahibi olmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında han sahibi olmak dertlerin uzaklaştırılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski bir han görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında han kapısı görmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında han görmek sorunların üstüste geleceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski han görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cengiz hanuı görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, şöhret ve itibar kazanacağına inanılır.

Kahve falında han hamam görmek söz ve yetki sahibi olacağına, başın borçlularla belaya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hannah montana görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, sermayesini kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir