AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenin yıkıldığını görmek

Kahve falında merdivenin yıkıldığını görmek

Kahve falında merdivenin yıkıldığını görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, muradına ereceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında merdivenin yıkıldığını gördüyseniz:

  • İnsani yardım projeleri ya da çalışmaları size, hayattaki daha önemli şeyleri anlama fırsatı verebilir.

Kahve falında merdiven yıkıldığını görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenin yıkıldığını görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin merdiveninin yıkıldığını görmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, gönlünce harcama yapmasına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenin yıkılmasını görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yıkılan merdiven görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında evin merdiveninin yıkıldığını görmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında merdiven yıkılması görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir