AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin merdivenlerinin yıkıldığını görmek

Kahve falında evin merdivenlerinin yıkıldığını görmek

Kahve falında evin merdivenlerinin yıkıldığını görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kazancın arttırılacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, eski enerjisini bulacağına, hastalıklarının son bulacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin merdivenlerinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Mali, sosyal veya sağlıkla ilgili girişimlerinizden bir tanesi istediğiniz şekilde ilerlemeyecek olabilir veya konuyla hayal ettiğiniz şey aynı olmayabilir.Zamanı daha yararlı işlerle geçirmekte fayda var.

Kahve falında evin merdiveninin yıkıldığını görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında evinin merdiveninin yıkıldığını görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında evin merdivenlerinin yıkıldığını görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenin yıkıldığını görmek falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıkılan merdiven görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenin yıkılmasını görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven yıkıldığını görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir