AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkılmış dükkan görmek

Kahve falında yıkılmış dükkan görmek

Kahve falında yıkılmış dükkan görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında yıkılmış dükkan gördüyseniz:

  • Bir süredir üzerinde konuşulan konular ya da teklifler sonuçlarını gösteriyor.

Kahve falında yıkılmış dükkan görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında dükkanın yıkıldığını görmek verdiği sözleri tutacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıkılan dükkan görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında dükkan satın almak adını herkese duyuracağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış dükkan görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dükkanda alışveriş yapmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, hayatının yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dükkanı dolu görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında harabe dükkan görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir