AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkılmak üzere olan bina görmek

Kahve falında yıkılmak üzere olan bina görmek

Kahve falında yıkılmak üzere olan bina görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında yıkılmak üzere olan bina gördüyseniz:

  • Bazen ne kadar uğraşsanız da karşınızdaki kişileri hayatlarını mahvetme konusundaki istikrarından vazgeçiremezsiniz.

Kahve falında binanın üzerine yıkıldığını görmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başkasının binasının yıkıldığını görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir binanın yıkıldığını görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında binanın üstüne yıkıldığını görmek evlat sahibi olunacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına inanılır.

Kahve falında oturduğu binanın yıkıldığını görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kamu binasının yıkıldığını görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, içine kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir binanın yıkıldığını görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, kalabalıktan uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında eski bir binanın yıkıldığını görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir