AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir binanın yıkıldığını görmek

Kahve falında eski bir binanın yıkıldığını görmek

Kahve falında eski bir binanın yıkıldığını görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bir binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, anlaşmalar veya maddi konular sizi şaşırtabilir.

Kahve falında eski bir binanın yıkıldığını görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eski binaların yıkıldığını görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında binayı yıkılmış görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, zor günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında depremde binanın yıkıldığını görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında depremden binanın yıkıldığını görmek bazı operasyonlar geçireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına yorulur.

Kahve falında depremde bina yıkıldığını görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, başarılarının devamlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet binasının yıkıldığını görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında binanın yıkılması görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir