AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkık yer görmek

Kahve falında yıkık yer görmek

Kahve falında yıkık yer görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kendisi ile gururlanacağına, işini kaybedeceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıkık yer gördüyseniz:

  • Yeni ilişki arayıları söz konusu olabilir.

Kahve falında her yeri yıkık görmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yıkık dökük yer görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yıkık yer görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yıkık okul görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında yıkık duvar görmek sorunlarının günden güne azalacağına, hüsrana uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıkık apartman görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında yıkık cami görmek iyileşme göstereceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında yıkık minare görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir