AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkık dökük yer görmek

Kahve falında yıkık dökük yer görmek

Kahve falında yıkık dökük yer görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıkık dökük yer gördüyseniz:

  • Size keyif veren şeylere zaman ayırmalısınız.

Kahve falında yıkık dökük yer görmek huzurun kaçacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında evini yıkık dökük görmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yıkık dökük ev görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında eski yıkık dökük ev görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına yorulur.

Kahve falında dökük saç görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına yorulur.

Kahve falında kırık dökük ev görmek günden güne sorunlarının artacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında dökük diş görmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, sıkıntılarını atacağına delalet eder.

Kahve falında evini kırık dökük görmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir