AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkık okul görmek

Kahve falında yıkık okul görmek

Kahve falında yıkık okul görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına delalettir.

Kahve falında yıkık okul gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımların olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında yıkık okul görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, zor durumlarda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında eski ve yıkık ev görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yıkık merdiven görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalettir.

Kahve falında yıkık çatı görmek ev sahibi olunacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Kahve falında işyerini yıkık görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında yıkık yer görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, gözden düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski yıkık dökük ev görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına inanılır.

Kahve falında yıkık dökük ev görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir