AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkık merdiven görmek

Kahve falında yıkık merdiven görmek

Kahve falında yıkık merdiven görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, zinde kalacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkık merdiven gördüyseniz:

  • Hakkınızda gurur verici konuşmalar yapılabilir.

Kahve falında yıkık merdiven görmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine inanılır.

Kahve falında yıkık dökük ev görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında yıkık dökük yer görmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yıkık mezar görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kabeyi yıkık görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına yorulur.

Kahve falında yıkık harabe görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işyerini yıkık görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yıkık çatı görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir