AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkık harabe görmek

Kahve falında yıkık harabe görmek

Kahve falında yıkık harabe görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Kahve falında yıkık harabe gördüyseniz:

  • Mevcut problemleri görmezden gelirseniz, duygusal çıkışlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yıkık harabe görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında evinin harabeye döndüğünü görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına işarettir.

Kahve falında harabe ev görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bir evi harabe görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında harabe cami görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalet eder.

Kahve falında eski harabe bir ev görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına işaret eder.

Kahve falında evinin harabe görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, evini ve ailesini unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında harabe kilise görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir