AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi yıkık görmek

Kahve falında kabeyi yıkık görmek

Kahve falında kabeyi yıkık görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeyi yıkık gördüyseniz:

  • Toplum veya aile hayatında beklenmedik olaylarla karşılaşacaksınız.

Kahve falında kabeyi yıkık görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıkık dökük ev görmek fal sahibi erkekse şansının açılacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski ve yıkık ev görmek yeni bir şehre yerleşileceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine delalet eder.

Kahve falında yıkık dam görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına delalet eder.

Kahve falında yıkık kapı görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında yıkık çatı görmek büyük borçlara girmeyeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yarısı yıkık ev görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına alamet eder.

Kahve falında evi yıkık görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir