AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkık dökük ev görmek

Kahve falında yıkık dökük ev görmek

Kahve falında yıkık dökük ev görmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına delalet eder.

Kahve falında yıkık dökük ev gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında eski yıkık dökük ev görmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına işarettir.

Kahve falında yıkık dökük ev görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıkık dökük yer görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında evini yıkık dökük görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski dökük ev görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık dökük ev görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında boyası dökük ev görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evini kırık dökük görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir