AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakireliği bozulmak

Kahve falında bakireliği bozulmak

Kahve falında bakireliği bozulmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında bakireliği bozulmak gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgilinizin yaklaşımları sizi moral olarak çok güçlendirebilir.

Kahve falında bakireliğin bozulduğunu görmek hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işaret eder.

Kahve falında bakireliği bozulmak maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakire olmayan birini görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına inanılır.

Kahve falında bakire olmadığını görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bakirelik bozmak geçim sıkıntısına düşüleceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına yorulur.

Kahve falında bakire birini hamile görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında bakire kanı görmek fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında bakire bir kızın hamile olduğunu görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir